Mi lista de blogs

jueves, 15 de diciembre de 2011

En els darrers preparatius de La Marató TV3, ja pots escoltar l'Especial sobre Regeneració i Trasplantament d'Òrgans i Teixits del passat dia 9 de desembre




En un moment del nostre Especial Marató TV3 2011, quan la Laura, a "Encenalls de cultura", ens recomanà el cd i el llibre de la Marató d'enguany.

Agraeixo enormement la col.laboració de la Marga Sanromà, Cap de la Unitat de Donació i Trasplantament de l'OCATT, Organització Catalana de Trasplantaments i la Begoña García, Cap de Comunicació de La Fundació La Marató de TV3, per haver buscat un forat a l'agenda -atapeïda, imagino, aquestes darreres setmanes- i participar, en directe, en aquest Especial de La Setrillera que, un any més, hem dedicat a informar i sobretot, sensibilitzar i mobilitzar els nostres oients.

I a tots els que encara us queda molta feina per endavant (organitzadors, investigadors, i, sobretot, malalts)... ÀNIMS!!!


jueves, 8 de diciembre de 2011

Divendres 9 de desembre, "La Setrillera" amb la regeneració i trasplantament d'òrgans i teixits. Amb la #maratotv3


En aquesta edició número 20 de la Marató de TV3, dedicada a la regeneració i trasplantament d'òrgans i teixits, tornem a oferir el nostre espai radiòfònic per tal de sensibilitzar-vos, informar-vos i mobilitzar-vos!.
Tindrem la informació més propera i actualitzada de la mà de la Cap de Comunicació de la Fundació La Marató de TV3, Begoña Garcia i la informació més experta de la mà de la Responsable de la Unitat de Donació i Trasplantament d'òrgans de l'Organització Catalana de Trasplantament (OCATT), Marga Sanromà.
Sabies que quan acaba una vida en comencen sis? Si no ho sabies, divendres 9 de desembre a les 4 de la tarda, t'ho explicarem amb detall perquè volem que coneguis, valoris i decideixis el futur de molta gent que tenen l'esperança de començar de nou.

jueves, 1 de diciembre de 2011

Coneixerem un grup de teatre amateur; TeQueté, que estrena "La Gran Despedida" al Teatreneu

Ara que venen els Nadals, la família es reuneix i els problemes familiars veuen la llum... Així comença "La Gran Despedida", l'adaptació de la comèdia "Fum, fum, fum" de Jordi Sánchez amb la que s'atreveixen aquest jove grup de teatre amateur, "teQueté".
Sis joves talents, moltes ganes i empenta per resoldre correctament aquesta sit-com que estarà al Teatreneu fins el proper dia 26 de gener.
Volem coneixe'ls d'aprop i que ens desvetllin la seva passió pel teatre, el seu present i com no, el futur. Sabrem més del teatre amateur; com s'organitzen, on assagen, com es mouen per poder dur a terme les seves representacions, ho tenen difícil?, tenen algún tipus d'ajut econòmic?,...
I si participes en directe o a través del nostre compte de Twitter, @LaSetrillera,  ENTRARÀS EN EL SORTEIG D'UNA ENTRADA per veure "La Gran Despedida"...
T'esperem divendres 2 de desembre a les 4 de la tarda!!!!