Mi lista de blogs

miércoles, 22 de febrero de 2012

Coneixerem de primera mà el Petit Festival de Curtmetratges per la Dona, que aquest any arriba a la tercera edició.

En la setmana en que hem celebrat el Dia Internacional de la Igualtat Salarial, res millor que parlar de dones i amb dones. El Petit Festival de Curtmetratges per la Dona, que el proper mes de març celebra la seva tercera edició, és un concurs audiovisual que neix amb l'objectiu de fomentar i donar veu a una visió amb contingut crític de la dona en la nostra societat. Una de les impulsores d'aquest projecte és Marta Pérez, del col.lectiu C. Crítik (Cinema i comunicació crítica), entitat col.laboradora juntament amb la coordinadora d'entitats del Poble Sec. I és a través de la Marta, que coneixerem aquest festival de curtmetratges, esbrinarem qui i com participen en ell i intentarem esfilagarsar quina visió tenim les dones de nosaltres mateixes. Tant si ets dona com home, acceptes el repte? 
T'hi esperem!

jueves, 16 de febrero de 2012

Ens visita un santsenc que repara i col.lecciona joies automobilístiques, algunes de principi de segle.

Ens visita el Francesc Palau, que posseix un dels primers cotxes que es van fer, un Renault de 1912. La tradició familiar ha portat el Francesc a tenir un taller, el Palau Cars, on restaura i recupera verdaderes peces de museu. Volem que en expliqui quan va començar aquesta passió, qui són els seus clients, que fa amb aquestes peces històriques que té al seu poder -les treu a passejar?-, i si ara, en època de crisi, s'ha notat algun canvi al respecte, perquè, siguem sincers, segurament no és un hobbie barat, no penseu? Bé, en Francesc Palau ens treurà de dubtes! Us esperem divendres a les 4 de la tarda a www.onadesants.com i recorda que  pots trucar en directe al 93 4318408 i parlar amb el nostre convidat o a través del nostre compte de Twitter @LaSetrillera!!

A més, com cada setmana, farem un repàs exhaustiu de l'actualitat a les xarxes socials de la mà de la Núria Polo i us oferirem les millors propostes per al cap de setmana de la mà de la Laura Martín.

Us esperem! Connecta't al magazín més ben amanit de la ràdio local!!!

jueves, 9 de febrero de 2012

Coneixerem la Fundació Uniendo Esperanzas, que aviat farà una dècada que està centrada en l'ajuda a la infància més desprotegida de països com Senegal, Cambodja o Filipines



La Fundació Uniendo Esperanzas celebra aquest any una dècada dedicada a millorar les condicions de vida de la infància més desprotegida. Els països on està duent a terme els seus projectes són: Senegal, Cambodja i Filipines.
Coneixerem a fons quins són aquests projectes; una casa d'acollida per a nens abandonats, bicicletes per poder anar a l'escola, la construcció d'una bassa per emmagatzemar l'aigua de pluja, la reparació de cases de famílies pobres, entre d'altres, són les principals activitats en les quals se centra ara la Fundació UNES. I és per això, per conversar i viure de ben aprop l'experiència, que ens visitarà la seva vicepresidenta, Carmen Cano.

jueves, 2 de febrero de 2012

Coneixerem de primera mà el Festival de cançó d'autor, Barnasants! Conversem amb el seu fundador, en Pere Camps i la veu uruguaiana, Rossana Taddei



En la seva 17ena. edició, el Festival de la Cançó d'Autor, Barnasants, segueix amb més forces que mai i ahir dijous encetava la seva vessant internacional. Ho feia a Luz de Gas de la mà d'una de les joves propostes musicals de l'Uruguai, Rossana Taddei, que tornava per segon cop a un festival musical conegut arreu del món quan es parla de cançó d'autor.
Conversarem amb la Rossana per tal que ens expliqui l'estrena del seu nou disc "Minimalmambo" en aquesta coneguda sala barcelonina. Però ho farem amb la millor companyia, la del Pere Camps, l'impulsor, fundador i director d'aquest festival. Coneixerem a fons i de primerà mà els inicis -a les santsenques Cotxeres- i com ha  evolucionat fins a dia d'avui, quan abarca fins a 35 locals arreu d'Espanya més tots els espectacles que tenen lloc a d'altres països.
Creus que trobaràs una sobretaula més musical? No t'ho perdis! A les 16h. a www.onadesants.com o al 94.6 FM.
Fa?