Mi lista de blogs

jueves, 29 de marzo de 2012

"Especial Post Vaga #29M"

Ja diuen que tot depèn del vidre a través del qual es mira... per això creiem que l'edició de divendres dia 30,   un dia després del 29M, ha de servir per intentar, si menys no, treure conclusions d'aquesta vaga general que, tants mals de cap dona a alguns i tantes esperances hi posen en ella d'altres. Servirà o no per alguna cosa? Prendran nota els uns i els altres? ...
Ho amanirem tot amb interessants testimonis del món econòmic, polític i docent perquè volem saber més, volem opinar, volem compatir i volem sentir també la teva veu a través del telèfon del programa o a través de twitter; @LaSetrillera Us hi esperem!

 



viernes, 16 de marzo de 2012

Saps on fan teatre contemporani i de qualitat al barri de #Sants? Coneixerem la Sala Flyhard i en Jordi Casanovas al seu capdevant. A més ve acompanyat del Llàtzer Garcia, que prorroga "La terra oblidada"


Avui se'm fa tard pel post. Amb una tendinitis al braç... això d'escriure es fa una mica costa amunt.... però com que el nostre element és la veu, demà us donarem tot luxe de detalls sobre aquesta Sala de teatre de qualitat, per a minories, intel.ligent i ben fet, que ve de la mà del dramaturg Jordi Casanovas. A més, no vindrà sol, vindrà molt ben acompanyat del també dramaturg i director de teatre, Llàtzer Garcia, que omple de gom a gom la Sala Flyhard cada dia i prorroga la seva obra "La Terra oblidadada". Vols més...?
Us hi esperem! Fa? ,-)

miércoles, 7 de marzo de 2012

Coneixes l'obra "Cartes d'Amor a Stalin" de Juan Mayorga? Vada Retro Teatre ens ho porta al teatre Sant Medir diumenge dia 11. Conversarem amb ells!


VADA RETRO TEATRE és teatre amateur, però no per això, menys teatre, ans al contrari; és teatre fet amb ganes, passió i sense massa recursos -fet no menys important-. Visiten Sants aquest proper cap de setmana, concretament, el diumenge dia 11 de març al teatre Sant Medir. L'obra a representar tampoc és qualsevol. Els actors s'enfronten a un drama de Juan Mayorga de desenvolupament i conseqüències imprevisibles...
Conversarem amb la Joana Torres i l'Álbert Capel, els personatges centrals d'aquesta obra. Volem saber com ho viuen, com s'hi senten dalt de l'escenari, com començà aquesta aventura i on somien arribar...
I recorda que els oients podeu participar EN DIRECTE! T'esperem a la nostra edició més "teatral". Fa? ;-)

jueves, 1 de marzo de 2012

Descobrirem la cantant catalana Rosa Zaragoza que, el proper Dia de la Dona, presenta el seu 16è treball discogràfic.

Ella és la veu de l'espiritualitat i la reivindicació de la naturalesa femenina, i així ho deixa palès en el seu darrer treball discogràfic "A la luz de la risa de las mujeres", un disc produït per ella mateixa i enregistrat en directe, que és un cant vital i optimista a la feminitat.
Conversarem amb Rosa Zaragoza sobre el seu nou treball però també de la seva prolífica  carrera discogràfica -que ja s'inicià el 1984 amb Canciones Sefardís-, el present, el passat i el futur...sempre, des d'una visió i una trajectòria musical marcada pel mestissatge i l'espiritualitat.
T'esperem demà divendres 2 de març a La Setrillera més musical i femenina!!!

Ahhhh... i el primer oient que ens truqui, li regalem una samarreta d'Ona de Sants Montjuïc... no ho deixis passar!!!