Mi lista de blogs

miércoles, 30 de marzo de 2011

El primer llibre en català finançat a través del "crowdfunding" (micromecenatge)

Si parlem de paremiologia, és a dir, la ciència que estudia els refranys, i parlem d'un dels paremiòlegs més coneguts arreu de Catalunya, estem parlant del VÍCTOR PÀMIES, qui si no?
EN EXCLUSIVA, per a "la Setrillera", aquest divendres en Víctor -ja amb el seu llibre a la mà- ens explicarà l'experiència de publicar el primer llibre en català mitjançant el crowdfunding, és a dir, micromecenatge. Això ha estat possible a través de la plataforma Verkami, que posa en contacte emprenedors de l'àmbit cívic o cultural amb altres persones que volen apostar pels seus projectes innovadors i ho fan amb petites -i no tant petites- aportacions econòmiques.
Enhorabona Víctor per l'edició del teu nou llibre "Amb cara i ulls. Diccionari de dites i refranys sobre l'ull", on aplegues més de 700 parèmies (refranys) sobre aquest òrgan.
A més, en Víctor va convocar els TOP 10 dels refranys en català més emprats. Saps quin va ser el guanyador?: "Qui no vulgui pols, que no vagi a l'era". Vols saber l'orígen, qui i quan s'emprava, què vol dir i quins són els seus equivalents en altres llengües? 

Vols saber també què està passant a les reds socials aquesta setmana? De què o qui es twiteja, es youtubea, es facebookea i més...??? Al nostre "Rebost", la nostra col.laboradora Núria Polo, ens portarà els productes més delicatessen de la comunicació!!!
I no oblidis que podràs esbrinar també, en primícia, els llibres, videojocs i DVDs de més èxit de la setmana gràcies a la col.laboració de la Fundació Audiències de la Comunicació i la Cultura i GfK.

RECORDA...tens una cita a Ona de Sants, aquest divendres dia 1 d'abril, a les 4 de la tarda. T'ho perdràs????





1 comentario: