Mi lista de blogs

jueves, 2 de junio de 2011

La periodista i bloggera SILVIA COBO ens endinsa en el món digital de la comunicació!


Des d'aquest original blog "lolacomomola", la nostra convidada, ens apropa i endinsa en l'imparable món de les noves tecnologies, les xarxes socials, la comunicació online... tot allò que té a veure amb aquesta realitat, de la qual ja no pot escapar cap periodista o comunicador que pretengui prendre-li el pols a l'actualitat.
Parlarem amb ella del seu blog, de l'actualitat més rabiosa que té ressó a les xarxes, del paper del periodista en aquesta era digital, en definitiva, de com hem de digerir aquests nous fenòmens en el món de la comunicació i una mica de tot... I si vols saber més? ESCOLTA'NS, ANIMA'T I PARTICIPA EN DIRECTE... no tornaràs a tenir una oportunitat com aquesta!!!
Divendres a les 16h., la informació més ben amanida de la ràdio local http://www.onadesants.com
I no oblidis, que, com cada setmana, a la nostra secció "el Rebost", la Núria Polo compartirà amb nosaltres el productes delicatessen de les xarxes socials, és a dir, els temes més twitttejats, facebookejats, youtubejats, etc...!!!
T'hi esperem!

1 comentario:

  1. m'agrada molt la part del rebost a la mà de Núria Polo, ja que tots els temes m'han agradat. trobo molt interessants tot el parlat.

    ResponderEliminar