Mi lista de blogs

viernes, 7 de octubre de 2011

Vols saber quin és el vi que millor acompanya un formatge, una carn, xocolata? Ens ho desvetllarà la guanyadora del premi "Nas d'Or 2011", la sommelier Montse Velasco!

D'un temps ençà va haver-hi el boom dels maridatges, les cates de vi arreu de moltes bodegues de Catalunya, els cursets ràpids d'enologia, guies a dojo per aprendre a "adjectivar" un vi ... Va ser un fenòmen de moda passatgera o encara hi és present?
Creus que un bon sommelier ha de conèixer també a fons la gastronomia per tal de recomanr el vi més adient amb cada producte?
Es diu que les copes Riedel són les millors per saborejar vi, què hi ha de cert en tot això?
Aquestes i moltes més coses ens les desvetllarà la sommmelier Montse Velasco, que des de "La cuina del Guinardó" -restaurant on treballa-, es va fer amb el premi "Nas d'Or 2011", d'entre més de 300 professionals d'arreu d'Espanya.
Per tercer any consecutiu, guanya una dona... està arribant també la corresponent "quota femenina" en el, fins ara, masculí món dels vins? També ho preguntarem a la nostra convidada.

I a més, ja saps que tenim la rabiosa actualitat a Internet i les xarxes socials de la mà de la nostra Núria Polo i el seu "Rebost", que cada setmana ens atança, per aquells que no tenim massa temps, totes les novetats i coses curioses que tenen vida dins el ciberespai!

I un toc final al programa amb les millors propostes per anar al teatre o fer una escapada bé de preu a "Encenalls de cultura".

I... NOVETAT!!!! Ja estem a Twitter!!! Segueix-nos a @LaSetrillera
Esperem els teus comentaris durant el programa!!! 



No hay comentarios:

Publicar un comentario