Mi lista de blogs

jueves, 30 de junio de 2011

Tanquem la temporada amb la visita de l'escriptora María Cera i la seva primera novel.la "El desguace", que segueix viva dins l'entorn 2.0

Si pensàveu que una novel.la s'acaba a la última pàgina... us equivoqueu. En la conversa amb la María Cera - realment, María Ripoll Cera- ho esbrinarem més a fons, però us faré cinc cèntims...
Les més de 400 pàgines de "El desguace" continuen més vives que mai...i per què? Doncs perquè els seus personatges; la Bet, l'Iván, el Sebastián i la Rafaela  segueixen fent les seves vides... tenen perfil a Twitter, on continuen explicant als lectors les seves cabòries, les seves esperances, alegries, indecisions, etc..
La María, la seva creadora els manté vius, però qui més vius els manté són els seus més de 100 lectors que formen una comunitat que opina, comparteix i passa una bona estona parlant de les vides d'aquestes quatre "personetes"que els han fet riure, plorar, emocionar-se,...
I tot això perquè la María ha fet allò que sap fer més bé; crear, plasmar-ho i promocionar-ho de la manera més multidisciplinar, divertida, original i actual ...; dins l'entorn 2.0, és a dir, Internet, el ciberespai ... , dieu-li com vulgueu... serà tot un plaer que ens ho expliqui!!!

Us espero aquest divendres 1 de juliol a les 16 hores perquè a més, acomiadarem la temporada de la manera més desenfadada i divertida amb el nostre tècnic ALBERT BATLLE i la nostra informadíssima periodista del ciberespai, NÚRIA POLO. No t'ho pots perdre!!!

jueves, 16 de junio de 2011

Coneixerem el peculiar univers de personatges de BELFONDO, la primera novel.la que publica la jove barcelonesa Jenn Díaz





"Belfondo és un miracle"
"Un llibre fascinant"
"Prosa fascinant"
"Un llibre meravellós"
"No podeu deixar passar aquesta ràfega d'aire anomenada JENN DÍAZ"

Aquestes són algunes de les impressions,...però el millor sempre és experimentar-ho!!!

Amb tan sols 22 anys, aquesta jove escriptora barcelonina ha conquerit el cor dels lectors que busquen universos peculiars ple de personatges fascinants que es van descobrint a ells mateixos... Un ambient rural asfixiant on tot està controlat per un amo i senyor que creu que està rodejat de persones "titelles" fins que...

La Jenn Díaz ha estat considerada per la revista EL CULTURAL un dels deu millors debutants de la collita de joves escriptors de 2010- 2011. Vols esbrinar-ho tú mateix?? De moment, farem un tastet amb la Jenn Díaz el divendres 17 de juny a les 16 hores!!! Seràs capaç de perdre't un univers paral.lel, asfixiant, màgic,... i conèixer la seva creadora???

I a més, les xarxes socials aquesta setmana estan d'actualitat més que mai!!! No et perdis la secció EL REBOST de la mà de la Núria Polo, la nostra experta en xarxes i comunicació.

Ho amanirem tot en el seu punt just d'oli, vinagre, sal i pebre amb una bona SETRILLERA!!! T'esperem!

jueves, 9 de junio de 2011

L'entrevistador entrevistat: Conversarem amb el periodista Oriol Rodríguez, que entrevista en 365 dies, 365 persones.

No deien allò de "caçador caçat"... doncs en aquesta ocasió, i a casa nostra; "entrevistador entrevistat". Probablement, molts de vosaltres no l'heu vist mai a l'Oriol Rodríguez. El que sí se del cert és que, almenys, 142 persones d'arreu de Catalunya sí el coneixen i ja li han deixat "en prèstec" un trosset de la seva vida, la seva visió del món, la seva història...
Encara li queden 223 persones per descobrir: conversar, explorar, analitzar, reflexionar, compartir, i segur, gaudir-ho!!!
Un repte: 365 dies, 365 entrevistes (http://365d365e.com). I un company de viatge: el fotògraf Carles Rodríguez.
Només em quedar dir-li a l'Oriol que l'envejo. Crec que el millor del periodisme  és enriquir-se conversant ...
Amb ell ho farem aquest divendres dia 10 de juny a les 16 h. T'ho perdràs???

jueves, 2 de junio de 2011

La periodista i bloggera SILVIA COBO ens endinsa en el món digital de la comunicació!


Des d'aquest original blog "lolacomomola", la nostra convidada, ens apropa i endinsa en l'imparable món de les noves tecnologies, les xarxes socials, la comunicació online... tot allò que té a veure amb aquesta realitat, de la qual ja no pot escapar cap periodista o comunicador que pretengui prendre-li el pols a l'actualitat.
Parlarem amb ella del seu blog, de l'actualitat més rabiosa que té ressó a les xarxes, del paper del periodista en aquesta era digital, en definitiva, de com hem de digerir aquests nous fenòmens en el món de la comunicació i una mica de tot... I si vols saber més? ESCOLTA'NS, ANIMA'T I PARTICIPA EN DIRECTE... no tornaràs a tenir una oportunitat com aquesta!!!
Divendres a les 16h., la informació més ben amanida de la ràdio local http://www.onadesants.com
I no oblidis, que, com cada setmana, a la nostra secció "el Rebost", la Núria Polo compartirà amb nosaltres el productes delicatessen de les xarxes socials, és a dir, els temes més twitttejats, facebookejats, youtubejats, etc...!!!
T'hi esperem!