Mi lista de blogs

viernes, 27 de enero de 2012

Saps quins han estat els temes silenciats pels mitjans de comunicació? Ho sabrem de la mà del periodista Roger Palà, coordinador de l'Anuari Mèdia.cat

Ell, el Roger Palà i el Sergi Picazo, estan darrera la coordinació dels, finalment, quinze temes silenciats l'any passat pels mitjans de comunicació. L'Anuari Mèdia.cat és un projecte del Grup de Periodistes Barnils, que, a través d'un  periodisme d'investigació crític i rigorós, ha emprat, amb un èxit  de participació rotund, el sistema de micromecenatge de la plataforma Verkami  per tirar endavant aquest projecte.
Els 3.200 Euros previstos per la viabilitat econòmica de l'Anuari Mèdia.cat, es van superar en tan sols 24 hores. Un èxit inesperat sense comparacions. Es per això,  que des d'Ona de Sants Montjuïc, i més concretament, des de "la Setrillera", donem l'enhorabona a tots els que formen part d'aquest projecte però a més, volem donar-li en persona al Roger Palà, un dels coordinadors de l'esmentat Anuari, que ens visita divendres 27 de gener per explicar-nos en primera persona com ho està vivint. T'ho perdràs? ;-)

No hay comentarios:

Publicar un comentario