Mi lista de blogs

jueves, 1 de marzo de 2012

Descobrirem la cantant catalana Rosa Zaragoza que, el proper Dia de la Dona, presenta el seu 16è treball discogràfic.

Ella és la veu de l'espiritualitat i la reivindicació de la naturalesa femenina, i així ho deixa palès en el seu darrer treball discogràfic "A la luz de la risa de las mujeres", un disc produït per ella mateixa i enregistrat en directe, que és un cant vital i optimista a la feminitat.
Conversarem amb Rosa Zaragoza sobre el seu nou treball però també de la seva prolífica  carrera discogràfica -que ja s'inicià el 1984 amb Canciones Sefardís-, el present, el passat i el futur...sempre, des d'una visió i una trajectòria musical marcada pel mestissatge i l'espiritualitat.
T'esperem demà divendres 2 de març a La Setrillera més musical i femenina!!!

Ahhhh... i el primer oient que ens truqui, li regalem una samarreta d'Ona de Sants Montjuïc... no ho deixis passar!!!2 comentarios:

  1. Ostres.... Li vas preguntar per la portada del àlbum? Perque, apart del paral·lelisme que pot crear-se amb "el somriure vertical" de la dona, diria que la imatge central està extreta d'una il·lustració de 1345, del Salteri de Bonne de Luxemburg, i es titula "Arma Christi" o La herida de Cristo.
    Pensava que la seva espiritualitat era menys cristiana!

    ResponderEliminar
  2. Ostras Laura! Sento haver vist tart el missatge... però hagués estat una bona pregunta... Abraçada!

    ResponderEliminar