Mi lista de blogs

miércoles, 14 de septiembre de 2011

Divendres 16 a les 16 hores, afegeix aquests ingredients: entrevistes en profunditat, actualitat al ciberespai, llibres, cinema, teatre i viatges "low cost",... una bona "setrillera" per amanir-ho tot...i ja tens la NOVA TEMPORADA!!!

JA ESTEM DE TORNADA amb noves seccions, noves veus, properes aplicacions i una imminent nova imatge!!!
I aquesta setmana, igual que nosaltres, tornaven també a l'escola els més petits. És per això que volem parlar d'ells, de la seva nutrició, de l 'imparable augment de l'obesitat infantil al nostre país, dels menús infantils a les escoles, de la tornada a la rutina després de les vacances, dels anomenats aliments Bio, Ecològics, Funcionals,...què hi ha de veritat en tot això?... i de tot allò que vagi sorgint amb la doctora i especialista en nutrició, Gloria Sabater, que pertany al Grup d'Experts en Nutrició i Alimentació -GENA-.

A més, ens acompanyarà de nou la Núria Polo, que amb el seu "Rebost", ens portarà -com sempre-, el bo i millor de l'actualitat a les xarxes socials i a Internet.

I per acabar d'amanir bé el cap de setmana, noves veus en una nova secció: "Encenalls de cultura", on la Maria i l'Ariadna ens proposaran llibres, cinema, teatre i viatges "low cost"...

Ens acompanyes???

T'esperem el divendres dia 16 de setembre a les 16 hores a www.onadesants.com o al 94.6FM!!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario