Mi lista de blogs

jueves, 29 de septiembre de 2011

Les petites empreses han d'estar a les xarxes socials? De quina manera? Ho esbrinarem amb la Cristina Aced, consultora de comunicació.

La Cristina Aced (@blogocorp) és periodista i consultora de comunicació, especialista en comunicació corporativa i medis socials. És alhora  l'autora dels recents llibres: "Perfils professionals 2.0" i "Xarxes socials en una setmana". Amb ella analitzarem a fons si també la petita empresa hauria de tenir una estratègia per estar als medis socials. Les xarxes ajuden a el.liminar barreres entre empreses grans i petites? Quins són els elements a favor i en contra d'estar a les xarxes? Sorgeixen molts interrrogants que segur que la Cristina ens ajudarà a resoldre.

A més, recorda que tindrem la millor actualitat als principals medis socials. La Núria Polo ompla "el Rebost" dels productes mes seleccionats del ciberspai.

I aquesta setmana, la María Escuín posa uns "Encenalls de cultura" que van des de recuperar un bon llibre a una bona pel.lícula de cinema.

Anota't que divendres 30 de setembre a les 16 hores a www.onadesants.com tens una cita amb el magazín millor amanit de la ràdio local!

No hay comentarios:

Publicar un comentario