Mi lista de blogs

jueves, 26 de abril de 2012

Descobrirem Facebook amb una de les autores de "Facebook para dummies". Ens visita la nostra veïna de #Sants, Cristina Aced!

Estrany és el dia que als mitjans de comunicació, siguin digitals o en paper, no hi ha alguna notícia relacionada directament amb el gegant Facebook. Aquesta setmana justament s'anunciava que és la xarxa social més emprada a Espanya, amb un 85% d'usuaris i se sabien també altres dades interessants; que els seus ingressos han augmentat un 45% aquests darrer trimestre, que Zuckeberg té un salari base de 500.000 dòlars i una riquesa de 17.500 milions de dòlars, etc... tenint molt present, a més, que properament cotitzaran a la borsa.
Bé, és evident que Facebook sempre és actualitat..., o l'actualitat és Facebook potser? Tant se val. El que està clar és que tothom en parla, però qui realment l'han diseccionat per dins són la Cristina Aced i l'Eva Sanagustín. Amb elles parlarem demà divendres dia 27d'abril, per desvetllar el que no sabem de Facebook -que, de ben segur, és molt-.

No hay comentarios:

Publicar un comentario