Mi lista de blogs

jueves, 19 de abril de 2012

Ets de #Sants i no saps quin llibre regalar per Sant Jordi? El periodista i escriptor Albert Torras ens presentarà la seva darrera obra basada en fotografies dels segles XIX i XX al barri!

Quan emetrem aquest espai en directe, cap allà a les 4 de la tarda del divendres, molts de vosaltres, sobretot veïns de Sants, ja tindreu a les mans -acabat de sortir del forn- el primer fascicle d'aquest esperat, desitjat i finalment aconseguit, coleccionable "L´Abans, Recull gràfic de Barcelona - Sants, Hostafrancs i la Bordeta 1855-1975", de l'editorial Efadós.
Us he de confessar, però, que em quedo amb la primera frase del periodista i autor, Albert Torras, en la presentació de l'obra el passat dimarts dia 17 d'abril a la seu del districte: "Aquest és un llibre que fem entre tots"... Demà, conversarem amb ell i ens desvetllarà el perquè. T'ho perdràs?

A més, ja saps que s'atança la Diada de Sant Jordi, i a la nostra secció Encenalls de cultura no podia faltar el nostre "Especial Sant Jordi"; Recomanacions de llibres, activitats per aquestes dates i molt més... de la mà de la Laura Martín. Si encara no estàs decidit, no et perdis @LaSetrillera més literària!!! ;-)

No hay comentarios:

Publicar un comentario