Mi lista de blogs

jueves, 7 de junio de 2012

La U.E. Sants té ja 90 anys i volem celebrar-ho conversant amb el seu president, Vicens Bellido

La Unió Esportiva de Sants va fer el passat mes d'abril 90 anys d'història, que es diu ràpid. Com apunta el seu actual president, Vicenç Bellido, el club ha viscut una guerra i dues dictadures. Avui dia ofereix quatre esports diferents a 500 socis que segueixen el seu club allà on van.
Dit això, no podiem deixar passar l'oportunitat de conèixer per dins una de les entitats amb més solera del barri de Sants. I per fer-ho, res millor que parlar amb el seu president, el Vicens Bellido, que ja fa sis anys que està al capdevant.

I a la segona part del programa, a "Encenalls de cultura", la Laura Martín ens portarà cinema; "Tres metros sobre el cielo" i la recentment estrenada, "Blancanieves y la leyenda del cazador". Repassarem també els MTV Movie Awards i tindrem, com no, literatura. Aquest cop, "El Gran Gatsby". Però si vols saber què us suggerirem pel cap de setmana, hi haurà música, exposicions,... Vols saber quines? Connecta la ràdio, l'ordinador o l'smartphone a partir de les 4 de la tarda. La sobretaula millor amanida de la ràdio local! ;-)

No hay comentarios:

Publicar un comentario