Mi lista de blogs

jueves, 28 de junio de 2012

La U.E. Sants té ja 90 anys i volem celebrar-ho, en l´últim programa de la temporada, conversant amb el seu president, Vicens Bellido

La Unió Esportiva de Sants va fer el passat mes d'abril 90 anys d'història, que es diu ràpid. Com apunta el seu actual president, Vicenç Bellido, el club ha viscut una guerra i dues dictadures. Avui dia ofereix quatre esports diferents a 500 socis que segueixen el seu club allà on van.
Dit això, abans de tancar la temporada, no podiem deixar passar l'oportunitat de conèixer per dins una de les entitats amb més solera del barri de Sants. I per fer-ho, res millor que parlar amb el seu president, el Vicens Bellido, que ja fa sis anys que està al capdavant.

I a la segona part del programa, tindrem un "Encenalls de cultura" moooooolt especial per tancar també la temporada. L'Elisa Díez i la Laura Martín ens portaran propostes i recomanacions estiuenques de teatre, sèries de TV, cinema, literatura i alguna cosa més!

Un consell: Connecta la ràdio, l'ordinador o l'smartphone a partir de les 4 de la tarda per escoltar la sobretaula millor amanida de la ràdio local! ;-)

BON ESTIU!!! Ens retrobem al setembre!!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario