Mi lista de blogs

miércoles, 6 de abril de 2011

Reflexionem amb la recent guardonada amb el Premi d'Honor de la Comunicació Local, María Eugenia Ibáñez

Sap i ha viscut en primera persona durant molts anys què és el periodisme de proximitat. Va començar treballant al Diari femení i va ser vocal de la primera Junta Directiva de l'Associació de Premsa de Barcelona. La seva trajectòria professional l'ha portat per mitjans com ara Mundo Diario, La hoja del lunes i El Periódico de Catalunya.
Amb el recent premi atorgat per la Diputació de Barcelona a les seves mans, la MEI -com la coneixen arreu-, ens explicarà la seva experta i propera visió de la comunicació local.
Enhorabona de nou i fins divendres MEI!!!

A més, recorda que tindrem també les novetats editorials, dvds i videojocs que han estat número 1 de vendes aquesta setmana. I com a colofó final del programa..."el Rebost" la secció que ens porta l'actualitat més desenfadada dels productes delicatessen de les xarxes socials. La nostra col.laboradora Núria Polo ens ha seleccionat el millor del moment a Facebook, Twitter o You Tube... Vols compartir el programa radiofònic més ben amanit del cap de setmana? No t'ho perdis; el punt just de vinagre, oli, sal i pebre!!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario