Mi lista de blogs

jueves, 28 de abril de 2011

Coneixerem a una prolífica escriptora de 94 anys; Mercedes Salisachs

"Con problemas no se puede escribir, con dolor, sí". Aquesta és una de les afirmacions que fa Mercedes Salisachs. En fa moltes més... amb les quals podem estar d´acord o no, però el que sí sé, és que he descobert que més enllà del personatge està la persona, i és propera, humil i carinyosa sense perdre mai el seu intrínsec posat elegant malgrat els seus qüasi 95 anys. Amb una intel.ligència admirable, Mercedes Salisachs ens explicarà la seva prolífica obra, entre elles, la darrera "El Cuadro", la seva vida i la seva particular, però molt personal, visió del món. Tot i que té qüasi una desena de premis -entre ells, un Planeta-, ella assegura que el millor dels seus premis són "el mails dels lectors que rep diràriament".

Si la vols conèixer de més a prop, obre les orelles, com sempre, els divendres a les 16 h. a l'Ona de Sants Montjuïc (www.onadesants.com). Tindrem la sobretaula més literària de "La Setrillera"!!! 

A més, no oblidis que tindrem també les seccions de sempre: els "Top número 1 de vendes a Catalunya" (llibres, dvd i videojocs) i "el Rebost", on la Núria Polo -com ja sabeu-, ens porta el bo i millor de les xarxes socials. T'ho perdràs???

No hay comentarios:

Publicar un comentario