Mi lista de blogs

miércoles, 13 de abril de 2011

Conversarem amb l'Anna Corbella, primera espanyola en donar la volta al món en regata

Divendres dia 15 d'abril tindrem un programa doble molt especial: d'una banda, l'actualitat esportiva ens porta a conèixer l'Anna Corbella, que avui mateix ha finalitzat la Barcelona World Race, i  d'altra banda, la Diada de Sant Jordi, que està a la cantonada, ens porta fins a l'Ona de Sants, la psicòloga i escriptora, Maria Helena Feliu, que ens presentarà la seva darrera novetat editorial "Acabar bien", un llibre didàctic sobre com evitar el patiment dels fills en un procés de separació.

I com cada divendres... a la secció d' "El Rebost", la Núria Polo continúa seleccionant el productes gourmet de les xarxes socials. Xarrarem, opinarem, riurem i com no, ens informarem del bo i millor del que està passant al You Tube, Twitter, Facebook,...
Sense oblidar que coneixerem també els "Top vendes número 1" de llibres, dvd i videojocs més venuts la darrera setmana a casa nostra.

Res millor que començar el cap de setmana amb el punt just d'OLI, VINAGRE, SAL i PEBRE... Res més enriquidor que començar amanint el cap de setmana amb una bona Setrillera!!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario