Mi lista de blogs

jueves, 28 de abril de 2011

Coneixerem a una prolífica escriptora de 94 anys; Mercedes Salisachs

"Con problemas no se puede escribir, con dolor, sí". Aquesta és una de les afirmacions que fa Mercedes Salisachs. En fa moltes més... amb les quals podem estar d´acord o no, però el que sí sé, és que he descobert que més enllà del personatge està la persona, i és propera, humil i carinyosa sense perdre mai el seu intrínsec posat elegant malgrat els seus qüasi 95 anys. Amb una intel.ligència admirable, Mercedes Salisachs ens explicarà la seva prolífica obra, entre elles, la darrera "El Cuadro", la seva vida i la seva particular, però molt personal, visió del món. Tot i que té qüasi una desena de premis -entre ells, un Planeta-, ella assegura que el millor dels seus premis són "el mails dels lectors que rep diràriament".

Si la vols conèixer de més a prop, obre les orelles, com sempre, els divendres a les 16 h. a l'Ona de Sants Montjuïc (www.onadesants.com). Tindrem la sobretaula més literària de "La Setrillera"!!! 

A més, no oblidis que tindrem també les seccions de sempre: els "Top número 1 de vendes a Catalunya" (llibres, dvd i videojocs) i "el Rebost", on la Núria Polo -com ja sabeu-, ens porta el bo i millor de les xarxes socials. T'ho perdràs???

Tornem aquest divendres dia 29 d'abril i t'esperem amb els braços oberts!!!

Perquè abraçarem, com sempre, l'entrevista més propera i distesa...perquè abraçarem amb tota la curiositat del món, els temes i debats més delicatessen de les xarxes socials amb la Núria Polo a la secció "El rebost"... perquè abraçarem les darreres novetats editorials, de dvd i videojocs... però tot això només és possible si tu ens escoltes, si darrera el transistor o l'ordinador o l'Iphone, o... HI ESTÀS TU, QUE ETS LA NOSTRA RAÓ DE SER!!!
Com dèiem, t'esperem amb els braços oberts, i les orelles, és clar!!!

miércoles, 13 de abril de 2011

Conversarem amb l'Anna Corbella, primera espanyola en donar la volta al món en regata

Divendres dia 15 d'abril tindrem un programa doble molt especial: d'una banda, l'actualitat esportiva ens porta a conèixer l'Anna Corbella, que avui mateix ha finalitzat la Barcelona World Race, i  d'altra banda, la Diada de Sant Jordi, que està a la cantonada, ens porta fins a l'Ona de Sants, la psicòloga i escriptora, Maria Helena Feliu, que ens presentarà la seva darrera novetat editorial "Acabar bien", un llibre didàctic sobre com evitar el patiment dels fills en un procés de separació.

I com cada divendres... a la secció d' "El Rebost", la Núria Polo continúa seleccionant el productes gourmet de les xarxes socials. Xarrarem, opinarem, riurem i com no, ens informarem del bo i millor del que està passant al You Tube, Twitter, Facebook,...
Sense oblidar que coneixerem també els "Top vendes número 1" de llibres, dvd i videojocs més venuts la darrera setmana a casa nostra.

Res millor que començar el cap de setmana amb el punt just d'OLI, VINAGRE, SAL i PEBRE... Res més enriquidor que començar amanint el cap de setmana amb una bona Setrillera!!!

lunes, 11 de abril de 2011

DISCULPES ALS NOSTRE OIENTS ON LINE i GRÀCIES, DE NOU, A LA M. EUGÈNIA IBÁÑEZ!!!!

Només ens queda dir això; HO LAMENTEM!!!
"la Setrillera" de divendres dia 8 d'abril, no es va poder escoltar a través d'Internet degut a un problema tècnic amb l'ordinador principal, la qual cosa tampoc ens va permetre enregistrar l'espai emés el passat divendres i per tant, no disposem del PODCAST que acostumem a penjar en aquest blog cada setmana.
D'altra banda, vull agrair públicament i a títol personal, la col.laboració desinteressada de la periodista Maria Eugènia Ibáñez, amb qui vaig tenir l'enorme plaer de conversar una estona sobre temes tant interessants com el periodisme de proximitat, el paper de la dona en el món de la comunicació, el -rabiosament actual- paper de les xarxes socials i altres opinions d'enorme interès per una servidora i suposo que, per molts dels que ens vàreu poder escoltar. GRÀCIES amb MAJÚSCULA per haver-me obert una nova finestra en la meva tasca al capdavant d'aquest espai radiofònic. Una abraçada MEI! 

miércoles, 6 de abril de 2011

Reflexionem amb la recent guardonada amb el Premi d'Honor de la Comunicació Local, María Eugenia Ibáñez

Sap i ha viscut en primera persona durant molts anys què és el periodisme de proximitat. Va començar treballant al Diari femení i va ser vocal de la primera Junta Directiva de l'Associació de Premsa de Barcelona. La seva trajectòria professional l'ha portat per mitjans com ara Mundo Diario, La hoja del lunes i El Periódico de Catalunya.
Amb el recent premi atorgat per la Diputació de Barcelona a les seves mans, la MEI -com la coneixen arreu-, ens explicarà la seva experta i propera visió de la comunicació local.
Enhorabona de nou i fins divendres MEI!!!

A més, recorda que tindrem també les novetats editorials, dvds i videojocs que han estat número 1 de vendes aquesta setmana. I com a colofó final del programa..."el Rebost" la secció que ens porta l'actualitat més desenfadada dels productes delicatessen de les xarxes socials. La nostra col.laboradora Núria Polo ens ha seleccionat el millor del moment a Facebook, Twitter o You Tube... Vols compartir el programa radiofònic més ben amanit del cap de setmana? No t'ho perdis; el punt just de vinagre, oli, sal i pebre!!!

lunes, 4 de abril de 2011

Si vols saber més de refranys catalans, ESCOLTA l'entrevista al paremiòleg VÌCTOR PÀMIES!!!

Gràcies Víctor per il.lustrar-nos en el món dels refranys...T'esperem amb el teu proper llibre!!!
I sobretot...ENHORABONA de nou, pel teu recent sortit del forn "Amb cara i ulls. Diccionari de dites i refranys sobre l'ull". Una abraçada!