Mi lista de blogs

jueves, 31 de mayo de 2012

DIvendres a les 16h. coneixerem la revista de fotografia dcumental "Piel de foto"

Amb aquesta portada es posava en circulació el novembre de 2009 aquesta revista gratuïta de reportatges fotogràfics on la imatge, la fotografia documental, n'és la protagonista.
Fa ben poquet, "Piel de foto" s'han traslladat molt a prop nostre, al Poble Sec,  i quin millor moment que ara, per conèixer l'equip humà que hi ha al darrera, quina és la seva filosofia de treball, quina temàtica es respira en els seus reportatges, quin és el paper que juga la fotografia documental dins la premsa esccrita avui dia; amb ella poden lluitar contra les injustícies?, si els fa por el món digital o pel contrari, s'hi han al.liat, i moltes més preguntes que aniran sorgint...
Ens visita el seu responsable de màrketing, Juan Azpiazu, amb qui intentarem desvetllar tots els interrogants que ens plantegem.

I com cada divendres, l'Elisa i la Laura ens portaran la millor amanida de cultura per acabar-nos de decidir què fer el cap de setmana. D'una banda, l'Elisa ens porta aquest cop, una comèdia fresca i divertida de la Sala Muntaner; "Ens hauríem d'haver quedat a casa", del gironí Llàtzer Garcia i la sèrie de TV "Girls", de la que tant se'n parla darrerament perquè diuen que és la versió més indie i adolescent de la sèrie "Sexo en Nueva York".
D'altra banda, la Laura ens porta aquest cop un festival més que conegut per tots, el Primavera S ound, que ja ha arrencat el dijous; qui ha actuat ja, previsió d'assistents, qui ens visita el cap de setmana i no ens hem de perdre,... I per tancar la secció, recuperem dues bones pel.lícules per no deixar-les passar. T'imagines quines poden ser?

Encara t'ho estàs repenssant? Divendres, a les 16 hores, amanirem l'actualitat i la cultura amb un toc  ben personal!

No hay comentarios:

Publicar un comentario