Mi lista de blogs

jueves, 24 de mayo de 2012

Especial @LaSetrillera amb La Marató per la Pobresa! #maratopobresa


No et perdis la cancó "Fora de joc" amb Lidia Guevara, Elena Gadel i Manu Guix


A @LaSetrillera també posarem el nostre gra de sorra per a "La Marató per la pobresa", i ho farem com ho sabem fer, com ho fem cada divendres; amanint l'actualitat, divulgant i informant-vos d'allò que no podem passar per alt. 
Per fer-ho, contactarem amb diferents entitats del nostre barri que han participat activament en la recaptació de diners per aquesta bona causa. Volem saber com ho han viscut, què han aconseguit i que queda per endavant, perquè està clar que aquesta Marató només ha de ser l'inici, la llavor de quelcom molt més gran i  i amb una projecció molt més enllà de l'ara i aquí, no creieu?

A la segona part del programa l'Elisa Díez en porta més actualitat teatral de la nostra ciutat. En aquesta ocasió, pack "David Hare" i per què? Doncs perquè l'Elisa ens porta la crònica de "L'habitació blava"  i "Celobert". I pel que fa a sèries de TV... aquest cop, la millor dramàtica de la temporada; "Homeland". Sabrem de què va, on la podem veure, i molt més!

I per acabar d'amanir el cap de setmana amb música, descobrirem que la Laura Martín és una "eurofan". Aclareixo: no fan de l'euro, nooo. Fan d'Eurovisió, que es celebra aquest dissabte a Azerbaidjan i on representa Espanya la cantant Pastora Soler. Però a més, la Laura ens sorprendrà amb un clàssic de la literatura universal que hem de llegir tots, vols saber quin? No t'ho perdis!

No hay comentarios:

Publicar un comentario