Mi lista de blogs

jueves, 17 de mayo de 2012

Ens visiten els companys de "Pa ciència, la nostra", guanyadors del "Millor programa de ràdio local" dels recents premis de Radio Associació de Catalunya

Un biòleg i un físic. Fins aquí, bé. Un biòleg i un físic que volen fer ràdio, que volen difondre la ciència d'una manera diferent, amb humor... És aquí quan neix "Pa ciència, la nostra", un programa radiofònic que acull Sants 3 Ràdio des de fa quatre anys cada dissabte al matí, però que ara es pot sentir ja a 12 emissores de Catalunya, a més de RAC1 i COM Ràdio. Està clar que algún dels seus experiments els hi ha funcionat per crèixer i reproduïr-se...
Amb el recent guardó de Ràdio Associació de Catalunya a les mans, els directors i presentadors del "millor programa de ràdio local" ens visiten. Ells són el Màrius Belles i el Daniel Arbós, o viceversa, suposo que ens demostraran que l'ordre dels factors no altera el producte,... o sí?

A més, estrenem nova col.laboració. L'Elisa Díez ens amanirà cada divendres a "Encenalls de cultura" el millor teatre de la ciutat i les millors sèries de TV. En el seu debut ens endisarem en "Imatges gelades", que aquest cap de setmana acaba a la Sala Beckett amb gran èxit de crítica i públic. I pel que fa a sèries de TV, una novetat molt aviat en obert: SMASH, el món dels musicals a Broadway.

A la part final del programa, la Laura Martín tancarà l'"Encenalls de cultura" amb cinema encara en cartellera; "Los vengadores", amb literatura; el conte "Mataré monstres per tú" de Lyona i ens proposarà l'exposició d'una coneguda il.lustradora catalana. Vols saber qui?

Us esperem a la sobretaula amb una bona amanida de cultura!!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario